Graviola - 100% šťava s dužinou bez konzervantov

Cena 15.40
Pôvodná cena 20.00
Zľava 23.00 %
Cena bez DPH 12.83
DPH 20.00 %
Výrobca INEX Plant s.r.o.
Dostupnosť na sklade
KS

AKO DOPADLI POROVNÁVACIE TESTY NA GRAVIOLA ŠŤAVU ?  ČÍTAJTE VIAC TU               

 

VIAC ČLÁNKOV NÁJDETE NA TOMTO LINKU  

 Legendárne ovocie z Amazónie vo forme čistej neupravovanej šťavy s kúskami dužiny. Čerstvé plody gravioly sa na Slovensku dajú ochutnať veľmi ťažko. Pretože rýchlo dozrievajú a kazia sa, sú citlivé na manipuláciu a otlačenie, neznášajú pokles teploty v chladiacom boxe je veľmi ťažké dostať sa ku kvalitným plodom. Dovezené plody navyše bývajú nekvalitné pretože musia byť obraté ešte pred dozretím a následne nie sú schopné dosiahnuť konzumnú zrelosť v kontrolovaných podmienkach skladov oddelené od prísunu živín, ktoré by im poskytla materská rastlina. Jednou z možností je plody si priamo vypestovať, alebo skúsiť plody gravioly spracované do 100% šťavy. Jedinečné spracovanie plodov gravioly uchováva nielen ich nutričnú hodnotu a komplexný obsah vitamínov a minerálnych látok, ale aj anonacetogeníny ktoré sa v plodoch nachádzajú. Biologická dostupnosť jednotlivých komponentov takejto šťavy je prakticky totožná s čerstvým zrelým ovocím. Graviola obsahuje vysoký podiel komplexných aj jednoduchých sacharidov, preto je vhodné postupné zvýšenie konzumnej dávky.

Použitie: Užívať 20 až 30 ml neriedenej šťavy, dva až tri krát denne,

môže sa rozmiešať aj v inej nesladenej ovocnej šťave. Neužívať nalačno. Zvyšovanie konzumnej dávky má byť postupné.

Upozornenie

Podľa nariadenia EP a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!

Vaše meno:


Váš e-mail:   


Váš telefón:   


Správa:   


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód